Nyhetsbrev #6

God søndag!

I dag er det vi i kirkekalenderen kaller for 1. søndag i fastetiden. Fastetiden i kriken er ukene frem mot påske med spesielt fokus på bønn, stillhet, enkel livsstil og å gi overskuddet vårt til noen som trenger det. Med andre ord er faste en nyttig tid for vårt trosliv, og en fin ting å sette fokus på både alene og sammen som familie.

Denne uken kom regjeringen med en oppmykning av reglene rundt offentlige arrangementer. Der det tidligere har vært krav om fastmonterte stoler er det fra 23. februar tilstrekkelig at stolene/benkene står på faste plasser (ikke flyttes på) og at 1 meters avatand opprettholdes. Den øvre grensen er da 100 personer pr. arrangement innendørs. I vårt tilfelle vil det være noe mindre pga plassmangel med tanke på 1m avstand mellom stolene/husstandene.
Dette betyr av vi, med mindre smittesituasjonen i Lillesand kommer ut av kontroll neste uke, vil invitere til gudstjeneste igjen allerede neste søndag.

Denne helgen har vi ikke en fysisk søndagstur/utegudstjeneste som vi har hatt de siste ukene, men på hjemmesiden under "taler" finner dere fra i dag en tale i fastetiden av Tove R Skaar. Der finner dere også ukentlige "input" som vi legger ut hver mandag kveld kl.19. I morgen kommer del 3 i serien om menigheten.

Til alle medlemmer minner jeg også om fristen i dag for å svare på stemmeskjema til menighetsmøtet som dere fikk tilsendt på mail denne uken. Gi din stemme :)

Ønsker dere alle en fin søndag og en god vinterferie!

Beste hilsen

pastor Rune